TÜM ŞEHİDLERİMİZİ RAHMETLE YAD EDİYORUZ

TÜM ŞEHİDLERİMİZİ RAHMETLE YAD EDİYORUZ
Bu aziz millet, en sıkıntılı, en umutsuz anlarında dahi ayaklarının üzerinde doğrulmayı, yeni başlangıçlar yapmayı, yeniden şahlanmayı başarmış bir milletin torunlarıdır. Çanakkale Destanı bu şahlanışın abideleşmiş bir timsalidir. Memleketin dört bir yanından “ YA İSTİKLAL YA ÖLÜM ” diye cepheye koşan MEHMETÇİĞE minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Bu destanda nice Kemah nüfusuna kayıtlı yiğitlerin olmasından da gurur duyuyoruz.

 Kemah İlçemiz tüm kurumları ile yapılan etkinliklerde bir araya geliyor. Şanlı maziyi yad ediyor, istikbale güzel öğretilerle ışık saçıyor. Geçen yıl Kemah İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin büyük katkılarıyla " OĞUZ ONBAŞI " tiyatro oyununu hem Kemah`ta hem de Erzincan`da sahnelendi.

Bir ÇANAKKALE ŞEHİDİMİZİ, gözümüz yaşlı bir şekilde sahneden izledik. Hem bizlere hem de genç nesillerimize yaşamımızı bir kez daha gözden geçirme fırsatı verdi. Evet biz böyle bir geçmişin mirasçılarıyız. Gelecekte de üzerimize düşen görevlerin farkındayız dedik.

 Bu yıl yine çeşitli etkinliklerle ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİ anacağız. Özellikle sabah saat 10.00`da Kemah Yatılı Bölge İlköğretim Okulunda düzenlenecek olan programa herkesi bekliyoruz. Slayt gösterileri, koronun seslendireceği marşlar ve tiyatro gösterimi bizleri bekliyor. Emeği geçen herkesi kutluyorum.